Preservation of food :

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Aide Victoria, B.C. : W.H. Cullin, 1919.; 51 images, 48 avec recherche en texte intégral

Notice bibliographique du document

Créateur
Hayes, Olive E.
British Columbia. Household Science Branch.
Titre
Bulletin / British Columbia. Household Science Branch ; 83.
Preservation of food : home canning preserving, jelly-making, pickling, drying
Adresse bibliographique
Victoria, B.C. : W.H. Cullin, 1919.
Identificateur
oocihm.84491
84491
Sujet
Canning and preserving.
Food -- Preservation.
Aliments -- Conservation.
Conservation et mise en conserves.
Document original
Electronic reproduction.
Notes
"Published by direction of Hon. K.D. Barrow, Minister of Agriculture."
At head of title: Province of British Columbia. Department of Agriculture (Household Science Branch)
Cover title.
Original issued in series: Bulletin / British Columbia. Household Science Branch ; numbers 83.
1 online resource
42 pages : illustrations ; 23 cm.
Collection
Monographies
Langue
anglais
URL
https://www.canadiana.ca/view/oocihm.84491