Traduction libre et abrégée des leçons de chimie, données par le chevalier Humphrey Davy, à la Société d'agriculture de Londres :
This digital collection contains images of historical texts. Alternative text is not available for these images.
There was an error retrieving this image.
For help and additional download options, please see our documentation
Help
Montréal : Chez James Lane ..., 1820.; 134 images, 130 with full-text search
Document Record
- Creator
-
Douglas, A. G. (Anthony Gilbert), author
Davy, Humphrey, Sir, 1778-1829. Elements of agricultural chemistry. - Title
- Traduction libre et abrégée des leçons de chimie, données par le chevalier Humphrey Davy, à la Société d'agriculture de Londres : édition de 1814.
- Published
- Montréal : Chez James Lane ..., 1820.
- Identifier
-
oocihm.21077
21077 - Subject
-
Agricultural chemistry.
Chemistry.
Chimie agricole.
Chimie. - Document source
- Reproduction électronique.
- Notes
-
"Dédiée aux Sociétés d'Agriculture du Bas-Canada."
Préface signée: A.G. Douglas.
Traduction, par Anthony Gilbert Douglas, de "Elements of agricultural chemistry in a course of lectures for the Board of Agriculture."
viii, [3], 10-123 pages ; 21 cm. - Collection
-
Monographs
- Language
- French
- URL
- https://www.canadiana.ca/view/oocihm.21077