Causes of variation in the percentage of fat in hand separator cream /
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Aide
Ottawa : Dept. of Agriculture, 1915.; 10 images, 8 avec recherche en texte intégral
Notice bibliographique du document
- Créateur
-
Barr, George H. (George Hamilton), b. 1864., author
Canada. Dairy and Cold Storage Branch. - Titre
-
Circular / Canada. Dairy and Cold Storage Branch ; 14.
Causes of variation in the percentage of fat in hand separator cream - Adresse bibliographique
- Ottawa : Dept. of Agriculture, 1915.
- Identificateur
-
oocihm.83809
83809 - Sujet
-
Butterfat.
Cream -- Testing.
Crème -- Essais.
Matière grasse du lait. - Document original
- Electronic reproduction.
- Notes
-
"Department of Agriculture, Office of the Dairy and Cold Storage Commissioner, Ottawa, August 16, 1915."
Caption title.
Original issued in series: Circular / Canada. Dairy and Cold Storage Branch ; 14
Signed: Geo. H. Barr.
Tables.
1 online resource
3 pages ; 24 cm. - Collection
-
Monographies
- Langue
- anglais
- URL
- https://www.canadiana.ca/view/oocihm.83809