The use of coarse grains for human food /
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Ottawa : Dept. of Agriculture, 1919.; 22 images, 17 avec recherche en texte intégral
Notice bibliographique du document
- Créateur
-
Saunders, Charles E. (Charles Edward), 1867-1937., author
Dominion Experimental Farms and Stations (Canada) - Titre
-
Bulletin / Dominion Experimental Farms and Stations (Canada) ; 2nd series, no. 40.
The use of coarse grains for human food - Adresse bibliographique
- Ottawa : Dept. of Agriculture, 1919.
- Identificateur
-
oocihm.83432
83432 - Sujet
-
Cereal products.
Grain -- Nutrition.
Céréales -- Nutrition.
Produits céréaliers. - Document original
- Electronic reproduction.
- Notes
-
"Published by authority of the Hon. the Minister of Agriculture, Ottawa, Ontario."
At head of title: Dominion of Canada. Dept. of Agriculture. Dominion Experimental Farms. Division of Cereals.
Original issued in series: Bulletin / Dominion Experimental Farms and Stations (Canada) ; 2nd series, numbers 40.
1 online resource
15 pages ; 25 cm. - Collection
-
Monographies
- Langue
- anglais
- URL pérenne
- https://n2t.net/ark:/69429/m0jq0sq8rb09