The percentage of water in Canadian creamery butter /
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Aide
Ottawa : Dept. of Agriculture, 1902.; 12 images, 9 avec recherche en texte intégral
Notice bibliographique du document
- Créateur
-
Shutt, Frank T. (Frank Thomas), 1859-1940., author
Canada. Dairy and Cold Storage Branch. - Titre
-
New series / Canada. Dairy and Cold Storage Branch ; 4.
The percentage of water in Canadian creamery butter - Adresse bibliographique
- Ottawa : Dept. of Agriculture, 1902.
- Identificateur
-
oocihm.82559
82559 - Sujet
-
Butter.
Dairy products -- Analysis.
Beurre.
Produits laitiers -- Analyse. - Document original
- Electronic reproduction.
- Notes
-
"Published by direction of the Hon. Sydney A. Fisher, Minister of Agriculture."
At head of title: Department of Agriculture. Commissioner's Branch. Dairy Division. Ottawa, Canada ...
Cover title.
Original issued in series: New series / Canada. Dairy and Cold Storage Branch ; numbers 4.
1 online resource
6 pages ; 25 cm. - Collection
-
Monographies
- Langue
- anglais
- URL
- https://www.canadiana.ca/view/oocihm.82559