Variations in cream tests :
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      		    Aide
      	      
      		  Regina : J.W. Reid, 1916.; 20 images, 17 avec recherche en texte intégral
      			
      
      
        Notice bibliographique du document
- Créateur
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                Wilson, W. A. (William A.), author
              
              
 Saskatchewan. Dept. of Agriculture.
- Titre
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                Bulletin / Saskatchewan. Dept. of Agriculture ; 43.
              
              
 Variations in cream tests : difference between butter and butter fat
- Adresse bibliographique
- Regina : J.W. Reid, 1916.
- Identificateur
- 
          
            
            
            
              
                oocihm.72449
              
              
 72449
- Sujet
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                Cream.
              
              
 Dairy processing.
 Crème.
 Lait -- Traitement.
- Document original
- Electronic reproduction.
- Notes
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                "Published by direction of the Hon. W.R. Motherwell, Minister of Agriculture."
              
              
 At head of title: Government of the Province of Saskatchewan.
 Original issued in series: Bulletin / Saskatchewan. Dept. of Agriculture ; numbers 43.
 Tables.
 15 pages ; 25 cm.
- Collection
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                Monographies
              
              
 
- Langue
- anglais
- URL pérenne
- https://n2t.net/ark:/69429/m0hx15m66b6x