A simple and inexpensive method of obtaining and pasteurizing cream for preparation of infant food /
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[S.l. : publisher not identified, 1900?]; 9 images, 8 avec recherche en texte intégral
Notice bibliographique du document
- Créateur
- Campbell, G. Gordon (George Gordon), b. 1863., author
- Titre
- A simple and inexpensive method of obtaining and pasteurizing cream for preparation of infant food
- Adresse bibliographique
- [S.l. : publisher not identified, 1900?]
- Identificateur
-
oocihm.28073
28073 - Sujet
-
Infant formulas.
Milk -- Pasteurization.
Aliments lactés artificiels pour nourrissons.
Lait -- Pasteurisation. - Document original
- Electronic reproduction.
- Notes
-
"Reprinted from the Montrea1 Medica1 Journa1, Apri1, 1900."
Caption tit1e.
4 pages ; 26 cm. - Collection
-
Monographies
- Langue
- anglais
- URL
- https://www.canadiana.ca/view/oocihm.28073