The chemistry of food :
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Aide
[S.l. : publisher not identified, 1891?]; 27 images, 24 avec recherche en texte intégral
Notice bibliographique du document
- Créateur
- Shutt, Frank T. (Frank Thomas), 1859-1940., author
- Titre
- The chemistry of food : two lectures delivered before the Ottawa Field Naturalists' Club
- Adresse bibliographique
- [S.l. : publisher not identified, 1891?]
- Identificateur
-
oocihm.13663
13663 - Sujet
-
Diet.
Food -- Analysis.
Nutrition.
Alimentation.
Aliments -- Analyse.
Régimes alimentaires. - Document original
- Electronic reproduction.
- Notes
-
"(Two lectures delivered Feb. 23rd, and March 2nd, 1891)" -p. [1].
"[Reprinted from the Ottawa Naturalists, Dec. 1891]" -p. [1].
Cover title.
Original issued in series: Monday afternoon lectures ; nos. 7 and 8.
Tables.
18 pages ; 22 cm. - Collection
-
Monographies
- Langue
- anglais
- URL
- https://www.canadiana.ca/view/oocihm.13663