Soft pork :
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[Ottawa?] : Dept. of Agriculture, [1901?]; 53 images, 52 avec recherche en texte intégral
Notice bibliographique du document
- Créateur
-
Shutt, Frank T. (Frank Thomas), 1859-1940., author
Canada. Dept. of Agriculture. - Titre
- Soft pork : an investigation into its character and causes
- Adresse bibliographique
- [Ottawa?] : Dept. of Agriculture, [1901?]
- Identificateur
-
oocihm.99792
99792 - Sujet
-
Bacon.
Pork -- Quality.
Swine -- Canada -- Feeding and feeds.
Porc (Viande) -- Qualité.
Porcs -- Canada -- Alimentation. - Document original
- Filmed from a copy of the original publication held by the University of British Columbia, Vancouver.
- Notes
-
"October, 1901"|
"Published by direction of the Hon. Sydney A. Fisher, Minister of Agriculture"|
Original issued in series: Bulletin / Department of Agiculture, Central Experimental Farm ; numbers 38.
Tables.
1 microfiche (30 fr.) : illustrations.
47 pages : illustrations ; 25 cm. - Collection
-
Monographies
- Langue
- anglais
- URL
- https://www.canadiana.ca/view/oocihm.99792