Discoloration in canned lobsters

[Ottawa? : s.n.], 1898 (Ottawa : S.E. Dawson); 38 pages, 36 avec recherche en texte intégral

Cette collection numérique contient des images de documents historiques textuels. Un texte alternatif n’est pas disponible pour ces images.

Image 1

Notice bibliographique du document

Créateur
Macphail, Andrew, b. 1872.
Titre
Discoloration in canned lobsters : report of an inquiry into the causes leading to a deterioration in the quality of canned lobsters.
CIHM/ICMH microfiche series ; no. 92111
Adresse bibliographique
[Ottawa? : s.n.], 1898 (Ottawa : S.E. Dawson)
Identificateur
92111
FC 02 0203 no. 92111
Sujet
Canned lobsters.
Fishery products -- Quality control.
Homard en conserve.
Produits de la pêche -- Qualité -- Contrôle.
Document original
Filmed from a copy of the original publication held by the National Library of Canada.
Notes
1 microfiche (20 fr.)
At head of title: Supplement no. 2 to the 29th Annual report of the Department of Marine and Fisheries, Fisheries Branch.
No. 11c-1897.
"Note" signed: Andrew Macphail.
"Printed by order of Parliament."
33 p. ; 24 cm.
Collection
Monographies
Langue
anglais
URL
http://www.canadiana.ca/view/oocihm.92111