Discoloration in canned lobsters :
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Aide
[Ottawa? : publisher not identified], 1898.; 38 images, 36 avec recherche en texte intégral
Notice bibliographique du document
- Créateur
- Macphail, Andrew, b. 1872., author
- Titre
- Discoloration in canned lobsters : report of an inquiry into the causes leading to a deterioration in the quality of canned lobsters.
- Adresse bibliographique
- [Ottawa? : publisher not identified], 1898.
- Identificateur
-
oocihm.92111
92111 - Sujet
-
Canned lobsters.
Fishery products -- Quality control. - Document original
- Electronic reproduction.
- Notes
-
"Note" signed: Andrew Macphail.
"Printed by order of Parliament."
At head of title: Supplement numbers 2 to the 29th Annual report of the Department of Marine and Fisheries, Fisheries Branch.
No. 11c-1897.
1 online resource.
33 pages ; 24 cm. - Collection
-
Monographies
- Langue
- anglais
- URL
- https://www.canadiana.ca/view/oocihm.92111